4 ting de fleste danskere drikker i løbet af året

Det kan være interessant at se på, hvad de fleste i et land gør. Når vi nu bor i Danmark, så er det selvfølgelig mest interessant at se på, hvad de fleste danskere går og laver. I den her omgang har vi valgt at se nærmere på, hvad de fleste danskere drikker i løbet af et år. Til sidst konkluderer vi lidt på, om det er en god eller en dårlig ting.

Øl, øl og mere øl. Vi er her i landet meget kendte for vores drukkultur, som tilsyneladende går ud på at bælle så mange bajere som overhovedet muligt, før natten er omme. Vi er før blevet kåret som et af de lande, hvor de unge drikker mest, men det er faktisk ved at ændre sig. Druk er ikke lige så in, som det hidtil har været. Det er da godt, at de unge mennesker nu til dags er mere fornuftige, end da vi var unge, så lad os håbe at det fortsætter med at gå i den retning.

Når året er ved at være slut, så når de sidste af os at drikke champagne, selv hvis vi normalt ikke drikker. Det er en tradition, og sådan er det. Forhåbentlig er der nogle, der har viljestyrke nok til at holde sig væk, men vi kan da i det mindste sige, at de fleste danskere har smagt en smule boblevin i løbet af året. Selv hvis I hjemme hos dig først drikker champagne efter I er hoppet ind i det nye år, så drikker du jo stadig champagne hvert år ? det er bare i starten af året i stedet for slutningen.

Noget som kun for nyligt er blevet normalt i de danske hjem er at drikke smoothies. Det skyldes måske ligesom så mange andre ting, at det er blevet meget nemmere at find nye ting på internettet. Før skulle man måske høre det fra en som hørte det fra en, der snakkede med en, som sagde at? Men nu til dags støder du bare en blog med smoothie opskrifter, køber en blender og begynder at nyde godt af din nye viden.

Sidst men forhåbentlig ikke mindst har vi vand. Det er noget, der desværre sagtens kunne ske at være det, mange drikker mindst af på den her liste. Vi kunne også have nævnt sodavand, men der er jo ikke plads til uendelig mange ting i en enkelt artikel. Vand er ifølge mange diætister og lignende det eneste, vi burde drikke, hvis vi virkelig gik op i vores sundhed ? med undtagelse af ting som te, der jo bare er varmt vand med blade. Hvis du er overvægtig, så er det første trin mod normalvægt at skifte til kun at drikke vand.