Tid til at få ryddet op i alle dine feriebilleder? Sådan gør du!

Vi elsker at tage billeder af alting og ingenting, og det er super skønt at ligge inde med en masse dejlige minder fra alverdens oplevelser, udflugter, fødselsdage, og så videre, men de endeløse mapper kan hurtigt blive for meget og svære at overskue, så de ikke når deres fulde potentiale. Der er flere ting, du kan gøre for at undgå de tonsvis af mapper og filer på din computer eller fysiske fotoalbums i din reol, og først og fremmest gælder det om at selektere på dit kamera, inden du overfører dem til din computer eller får dem fremkaldt. Vær kritisk og overvej, om du har taget for mange billeder af det samme, om de er kedelige at se på om 1 måned, er de slørede, eller er de teknisk dårligt taget? Hvis du kan svare ja til blot ét af disse spørgsmål, er fotografiet højst sandsynligt ikke værd at gemme på.

Vær kritisk og ryd ud

Ovenstående metode er rigtig god at bruge fremover, når du har flashet med kameraet og fået taget en masse billeder, men har du allerede en masse liggende på computer eller i dine fotoalbums, kan du naturligvis også rydde ud i dem. Giv dem samme tur, og tænk over, hvornår du sidst kiggede på det pågældende billede, og om du reelt set kommer til at kigge på det igen.
For at få noget mere ud af dine billeder frem for at opbevare dem i en mappe på computeren eller i et neutralt og støvet fotoalbum på hylden, kan du også udstille dem på en flot og stilfuld måde. Har du et par fotos taget med et rigtig godt kamera i knivskarp kvalitet, kan du med fordel få det fremkaldt i et ret så stort format, så du kan hænge det op i din bolig og på den måde skabe en masse personlighed i din indretning. Det kan typisk være smukke billeder af natur eller seværdigheder, som vil fange gæsternes opmærksomhed og skabe samtale og diskussion.

Du kan også lave din egen plakat, hvis du har en masse forskellige billeder, som du har lyst til at få fremkaldt og op at hænge. En super løsning på dette kunne være en smart og moderne fotoplakat, som kan rumme rigtig mange af dine yndlingsbilleder. Du kan selv lave den lige som, du vil have den, og vælge lige den størrelse, der passer hjem til jer og billedernes format. En fotoplakat kan både rumme billeder fra samme ferie, fødselsdag eller bryllup, eller du kan mikse dem, så den viser minder og oplevelser fra mange forskellige ting over en lang årrække. En fotoplakat er perfekt både til dig selv og din familie, men du kan i særdeleshed også bestille den som gave, hvis ud står og skal til fødselsdag, bryllup, barnedåb elle en anden festlig begivenhed. Den kan ligeledes afspejle hverdagssituationer og give et udtryk af jeres familie i en nøddeskal. Valget er dit, og det er dig, som bestemmer design og udtryk!